Vi lever! ja verkligen..

Idag kom Loffas in till Köttas och ville gå på promenad. Fotopromenad. Hans andra sen han kom till Värnamo i augusti -09!! Han hade hört talas om Apladalen och Köttas kunde orienteringen. Och vilket äventyr sen. Skymning o blå timmen. Dryga 2,5 timmar. Rökpaus. Kissepaus x2. Många fotostopp. Filosofiska spörsmål. Rundan brukar i vanlig rask takt ta 1-1,5timme. Vad hände?

Jo. Blair Witch fast i Värnamo. Och småstäderna e ju som värst. Det fick vi erfara då vi i mörkret hör rejäla motorcross-monster brumma i närheten. Vi ser inget men ljudet kommer närmre. Mobilnätet funkar ej i ödemarken. Så skulle det hända nåt e det adrenalinet som räddar en. I vilket fall kör monstrena förbi UTAN LYSEN och vid det här laget har vi bestämt att kliva ner i snödriviga diken. SNÖ I SKORNA. TÖMMA, TÖMMA!

Vi börjar nu stissa upp varann o tänker, "Tänk så kommer de tillbaka". OCH  det gör de. Sinnes. Vi nestämmer oss för att springa ca 15-25 meter till tjockaste trädet. Att gömma oss bakom. Där bakom hinner vi med kissepaus nr 2 + rökpaus och kontemplation. Adrenalinet pumpar o hatet för småstäder ökar. Vi tömmer skorna ytterligare en gång och går sedan resterande strid på nålar. Vad kan hända nu?

Loffas e sjukt tacksam att han lever! Han behandlar från och med nu varje dag som om den vore den sista. HALLELUJA!
Under kvällen har han med hjälp av Pontas trimmer skaffat sig en ny skägglook under banderollen "Livet e till för att levas". Varje dag ska vi försöka göra något nytt som vi tidigare ej erfarit, typ onanera i sömnen och tatuera in I love Mamma över hela bröstet, eller så.

Så om du behöver ett wake up call gå en runda i Apladalen i Värnamooo. TIPS! beväpna dig med slanbella eller bazooka.

Tjipp!

 

/ Köttas & Loffas


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0