Cigaretter, cigarrer och askfat i vartenda hörn.

Hej.

Förra veckan åkte jag, Loffas och hans pappa Göran på en liten utflykt, eller utfärd som de säger i Skåne. Känns som vi e den ultimata utflykts-trion, det var ju vi som åkte Öresund Runt också!
Vi åkte mot Älmhults kommun för att hämta hem fyra nya stolar som Göran och Ann-Marie skulle ha i sitt uterum. Dessa hittades på blocket och tog oss ända till hålan Visseltofta. Sen skulle vi kolla på bubbelpool. Utflykten avslutades hos Loffas farmor och hennes danska man Kong Christian. De har en hel lada full med vedträn som de klyvt själva, 50 duvor på vinden, askfat utspridda överallt med ett säkert avstånd på högst 3 meter till och med på TOALETTEN! Dessutom samlar Loffas farmor på ALLT, sen urminnes tider. Ja det var helt enkelt en upplevelse.Kong Christian (måste uttalas m dansk dialekt) tar en välförtjänt ölpaus.Majblommor och säkerhetsnålar - alltid bra att ha.Lilla mysiga tv-rummet.Ännu en snygg toalett. Orange duschslang, kitsch.Toarulle och obligatoriskt askfat - PÅ TOALETTEN.Gulliga gardiner på toaletten.


Orange tandborsthållaren matchar tvålkoppen, duschslangen och den blommiga tapeten på badrumsskåpet.Sen fick vi fika. Kanelbullar med russin i, kaffe/te och skivat franskbröd med mimosa-sallad.Sen tyckte Christian det var dags för EFTERRÄTTEN!

 

Sockerskålen.

Cigarrpaketet MANNE.Snyggaste Advokaten i stan.Samlarobjekt - Saxar. Görans kommentar då jag tog denna bilden var: - Jag gillar att allt e upphängt med ståltråd, och denna rullen har troligtvis varit slut de senaste 40 åren.
Lovely!Sen var vi på väg hemåt genom det skånska landskapet!

/KÖTTAS
Kommentarer
Postat av: kitty

helt underbart med alla bilder på er utfärd!! jag kan inte annat än le :) haha. puss /katten

2010-08-23 @ 23:18:34
Postat av: KÖTTAS

säger man "utfärd" i norrland också? skåne till norrland, det e ju nästan hela sverige.. e det bara halmstadbor som säger utflykt?

saknar daj!

2010-08-24 @ 13:55:26
URL: http://alltestulet.blogg.se/
Postat av: lilP

Livets utfärd! Hade såå gärna betraktat hela denna underbara företeelse på några meters avstånd. Vilken dröm!

2010-08-24 @ 21:44:17
Postat av: LOFFAS

ska ta dig på en äkta ride lilp,belive DAT!

2010-08-24 @ 22:57:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0